Ga naar hoofdinhoud

ATTENTIE (maart 2023): De wachtlijst van kandidaten met een indicatie voor WMO Beschermd Wonen is lang. U kunt zich op dit moment niet aanmelden voor plaatsing met een indicatie voor WMO Beschermd WonenCliënten met een indicatie voor WMO Beschermd Thuis of Ambulante begeleiding kunnen zich wel aanmelden.

Voor aanmelding is het noodzakelijk om onderstaand formulier in te vullen en te verzenden. Voor een vlotte verwerking van uw aanmelding verzoeken wij u daarnaast om relevante informatie (behandelplannen, diagnostiek, indicatiebesluit etc.) separaat per beveiligde mail te sturen naar claudia@woonvoorzieningdebrug.zorgring.nl en giovanni@woonvoorzieningdebrug.zorgring.nl. Na ontvangst van uw documenten nemen zij z.s.m. contact met u op.

Tot slot: Wij krijgen regelmatig de vraag of kandidaat bewoners de woonlocaties mogen bezichtigen voordat zij zich aanmelden. Omwille van de rust en privacy van onze bewoners doen wij dit pas nadat een aanmelding door ons is beoordeeld én geaccepteerd. Wij vragen hiervoor uw begrip.

 

Back To Top