Voor aanmelding is het noodzakelijk om onderstaand formulier in te vullen en te verzenden. Voor een vlotte verwerking van uw aanmelding verzoeken wij u daarnaast om relevante informatie (behandelplannen, diagnostiek, indicatiebesluit etc.) separaat per beveiligde mail te sturen naar claudia@woonvoorzieningdebrug.zorgring.nl en giovanni@woonvoorzieningdebrug.zorgring.nl. Na ontvangst van uw documenten nemen zij z.s.m. contact met u op.

Tot slot: Wij krijgen regelmatig de vraag of kandidaat bewoners de woonlocaties mogen bezichtigen voordat zij zich aanmelden. Omwille van de rust en privacy van onze bewoners doen wij dit pas nadat een aanmelding door ons is beoordeeld én geaccepteerd. Wij vragen hiervoor uw begrip.

INCLUSIE-/EXCLUSIECRITERIA BIJ AANMELDING

U wilt een cliënt aanmelden bij Woonvoorziening De Brug. Om voor plaatsing in aanmerking te komen dient de kandidaat te voldoen aan onze plaatsingscriteria. We verzoeken u vriendelijk om de onderstaande gegevens in te vullen en te ondertekenen. Op basis van de door u verstrekte gegevens bepalen wij of de door u aangemelde kandidaat eventueel in aanmerking komt voor plaatsing binnen onze woonvoorziening. Indien van toepassing zal er een afspraak worden gemaakt voor een eerste kennismaking. NB: De maximaal toegestane zorgzwaarte is 3 (GGZ/ LVG). Wij vragen u hiermee rekening te houden.