De informatie op deze website wordt verstrekt door Woonvoorziening De Brug (“wij”, “ons” of “onze”) voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de informatie actueel en accuraat is, kunnen we geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de informatie op deze website. Het vertrouwen dat u stelt in de informatie op deze website is dus strikt op eigen risico.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enig verlies of schade, direct of indirect, die voortvloeit uit het gebruik van, of het vertrouwen op, de informatie op deze website. Dit geldt ook voor schade aan computersystemen, verlies van gegevens of andere schade die het gevolg is van het downloaden van materiaal van deze website.

Deze website bevat mogelijk links naar andere websites van derden waarover wij geen controle hebben. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van deze websites van derden.

Het plaatsen van informatie of materiaal op onze website betekent niet noodzakelijkerwijs dat wij dit materiaal goedkeuren of er verantwoordelijkheid voor nemen. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie op deze website is volledig op eigen risico.

We behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website op elk moment en zonder kennisgeving te wijzigen. We zijn niet verplicht om de informatie op deze website up-to-date te houden.

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met deze disclaimer. Als u het niet eens bent met deze disclaimer, verzoeken we u vriendelijk om deze website niet te gebruiken.

Als u vragen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op.