Bij Woonvoorziening De Brug geloven we sterk in het bieden van zorg en ondersteuning aan onze jonge bewoners. Daarom hebben we een uitgebreid dagbestedingsprogramma ontwikkeld dat gericht is op het bevorderen van persoonlijke groei, herstel en het vergroten van de levenskwaliteit.

Wat bieden we

Onze dagbesteding is ontworpen om tegemoet te komen aan de diverse behoeften en interesses van onze bewoners. Of je nu graag creatief bezig bent, wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling, sociale vaardigheden wilt verbeteren, of praktische vaardigheden wilt opdoen, we hebben voor ieder wat wils. Enkele van onze dagbestedingsactiviteiten omvatten:

Creatieve Workshops

Ontwikkel je artistieke talenten met schilderen, tekenen, handwerk en meer.

Educatieve Programma’s

Leer nieuwe vaardigheden, volg cursussen of werk aan je persoonlijke ontwikkeling.

Sociale Activiteiten

Bouw vriendschappen op en vergroot je zelfvertrouwen door deel te nemen aan groepsactiviteiten en sociale evenementen.

Praktische Training

Versterk je zelfredzaamheid door te werken aan koken, schoonmaken, tuinieren en andere dagelijkse vaardigheden.

Onze benadering

Onze dagbesteding wordt aangepast aan de individuele behoeften en doelen van elke bewoner. We moedigen zelfsturing aan en stimuleren bewoners om deel te nemen aan activiteiten die hen aanspreken en inspireren.

Twee tieners koken in de keuken
Twee tieners koken in de keuken

Samenwerking en groei

Bij De Brug geloven we in de kracht van samenwerking en groei. Ons deskundige team staat klaar om je te ondersteunen, begeleiden en aanmoedigen op jouw reis naar herstel en zelfontplooiing.

Ontdek de mogelijkheden van onze dagbesteding en hoe het kan bijdragen aan jouw welzijn en toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen en je aan te melden voor onze inspirerende dagbestedingsprogramma’s. Samen kunnen we bouwen aan een betere toekomst.